Mirë se erdhët në Agjensi free advertise Marketing i drejteperdrejt Ne jemi një agjensi marketingu e vendosur në Rrugen.Tre Deshmoret Yzberish ,perballe ( KMY ). Me eksperjenc 10 vjecare ne biznes privat. Që nga viti 2009 u krijua Agjensia jone.
Ekipi i shpërndarjes së fletëpalosjeve është një kompani e bazuar në 5 parime - Ndershmëria, Besimi, Drejtësia, Besueshmëria dhe puna e vështirë. Kompanitë e shpërndarjes së fletëpalosjeve nuk janë gjithmonë të lehta për t'u gjetur - edhe më rrallë janë kompanitë shpërndarëse të fletëpalosjeve që mbajnë fjalën e tyre dhe sigurojnë që klientët e tyre të fitojnë një kthim të mirë në paratë e tyre të fituara. Por mjaft për ne - le të flasim për ju. Nëse jeni pronar i një biznesi të vogël ose që punoni për një organizatë që mbështetet në shpërndarjen e fletëpalosjeve për gjenerimin e biznesit dhe rritjen e ndërgjegjësimit të markës, ju nevojitet një kompani e shpërndarjes së fletëpalosjeve të besueshme, të ndershme dhe të besueshme, në mënyrë që të përqendroheni në drejtimin e biznesit tuaj dhe në rritjen e tij. Në Skuadrën e Shpërndarjes së Fletpalosjes, ne jemi të mahnitshëm në atë që bëjmë!
A doni të punoni me ne? Deri më sot, mbi 60 kompani Shqiptare kanë besuar në dinamikën e Agjensi Free Advertise duke rritur shitjet e tyre përmes një kanali alternativ të shpërndarjes të fletpalosjeve të tyre. Ne punojmë me zinxhirët më të mëdhenj të supermarketeve dhe kompanitë në terren. Kompanitë bashkëpunuese: 1- Big Market 2- Alb Market 3- Anna Market 4- Supermarket Xhangilli 5- Extra Market 6- Well 7- Aldi Market 8- Wood Green 9- Nova Home 10- Tutto Casa 11- Unicoop 12- Toptani Shipping Center 13- Abissnet 14- Kolegji Profesional i Tiranes 15- Universiteti Katolik ‘Zonja e keshillit te Mire’ 16- Inter Sport 17- CNA ‘City News Albania 18- Degret Auto SH.A 19- Qëndra Stefan 20- Kontakt SHPK Etj... Për më shumë informacion në lidhje me planet tona mahnitëse dhe tërheqëse

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review recommended to be at least 140 characters long

Show all timings
  • Saturday09:00 AM - 05:00 PM
  • Sunday09:00 AM - 05:00 PM
  • Monday09:00 AM - 05:00 PM
  • Tuesday09:00 AM - 05:00 PM
  • Wednesday09:00 AM - 05:00 PM
  • Thursday09:00 AM - 05:00 PM
  • Friday09:00 AM - 05:00 PM