Rrjeti i Supermarketeve Lider në Shqipëri Faqja Zyrtare e BIG MARKET Mbi 110 Supermarkete dhe 4 Hipermarkete në të gjithë Shqipërinë i shërbejnë sot familjeve shqiptare me mbi 30,000 produkte ekskluzive, me një staf prej 1300 njerëzish të përkushtuar për të përmirësuar dhe dhënë shërbimin më të mirë. Big Market e ka filluar aktivitetin e tij në vitin 2000 si një market i vetëm në qendër të Tiranës të quajtur Bashkimi, i cili më pas u rrit në mënyrë të suksesshme, e u zgjerua në një rrjet të tërë...
Me shume info klikoni në web:
Instagram:@bigmarket.al
Slogan:Di Cfare zgjedh!

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review recommended to be at least 140 characters long

Show all timings
  • Monday09:00 AM - 05:00 PM
  • Tuesday09:00 AM - 05:00 PM
  • Wednesday09:00 AM - 05:00 PM
  • Thursday09:00 AM - 05:00 PM
  • Friday09:00 AM - 05:00 PM
building Own or work here? Claim Now! Claim Now!

Claim This Listing